librariadelfin.ro

Carti pentru copii la reducere

Daca sunteti in perioada achizitionarii de carti pentru copii, va invitam sa ne urmariti.

Ca un parinte ce se respecta, si eu achizitionez “fara numar” carti pentru copilul meu. Din acest motiv, suntem fericiti de fiecare data cand putem sa va anuntam reduceri generoase.

V-am mai spus ca imi plac cartile, nu este nevoie sa o repet, insa, cumpararea de carti este un lucru costisitor, iar daca va imagini ca sunt mai ieftine cartile pentru copii, va inselati. Nici vorba. Cartile pentru copii sunt in general destul de scumpe, mai ales tinand cont de formatul lor – 10-20 de foi, intens colorate, este adevarat.

In fine, suntem niste cumparatori inversunati de carti, si marturisesc cu placere ca incercam pe cat posibil sa-i inoculam dragostea noastra pentru carti si celului mai nou membru al familiei. Copilului deocamdata ii plac cartile, in special cele de activitati, dar si povestile. Noi suntem niste parinti sarguinciosi din acest punct de vedere, citim micutului cel putin o poveste pe zi, mai ales pe seara, adica inainte de culcare.

Asa cum ziceam, cartile sunt costisitoare, iar cartile pentru copii sunt si mai costisitoare, motiv pentru care, ofertele frecvente pe care noi vi le facem, sunt aproape intotdeauna binevenite. Zic aproape, pentru ca, uneori nu ne permitem si nu este nicio problema, asta e, luam data viitoare.

Lucrul foarte important este acela ca la noi reducerile sunt pe bune, iar acest lucru vi-l spune cineva care este la curent cu preturile cartilor. Oricum, daca nu ma credeti pe cuvant, puteti sa verificati preturile celorlalte magazine online, ori chiar ale librariilor stradale.

Recomandarea noastra de astazi este legata de cartile pentru copii, deci, ne vom limita la acest subiect. Ideea este urmatoarea, daca aveti copii, este pacat sa nu va ne urmariti pentru a va sugera cele mai tari promotii existente in lumea online-ului.

Carti copii ieftine – la reducere

Cum ziceam, reducerile sunt pe bune la noi, deci, in concluzie, dragi partinti doritori de carti pentru copii, vizitati-ne portalul si n-o sa regratati.

Si acum ca v-am tentat, haideti sa vedem si cateva titluri ieftine aflate la momentul publicarii acestui articol, la reducere in online:

– 365 de lucruri de creat si confectionat. Carte de activitati pentru prescolari si scolari
– Sofia Intai. Ne jucam cu printesa Sofia
– Carte de activitati – Enigme si jocuri absolut uluitoare
– Istet de mic! Tot ce trebuie sa stiu…
– Disney Junior. Invata cu noi alfabetul
– Coloreaza primavara
– Enciclopedia animalelor
– Primele mele 300 de cuvinte in limba engleza. Dictionar ilustrat
– De ce? Prima mea carte despre dinozauri

… si multe, multe alte reduceri ce va asteapta in fiecare zi.

Leave a Comment